Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@22:44:20 GMT

واسطه‌گری تل آویو برای فروش نرم‌افزار جاسوسی

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۶۳۹۶۵

واسطه‌گری تل آویو برای فروش نرم‌افزار جاسوسی

رژیم صهیونیستی به طور رسمی واسطه فروش یک نرم‌افزار جاسوسی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شده و مقامات رسمی این رژیم در جلسات و نشست‌ها حضور می‌یابند.

به گزارش مشرق، یک روزنامه اسرائیلی امروز (یکشنبه) نوشت که تل آویو به طور رسمی واسطه فروش یک نرم‌افزار جاسوسی از یک شرکت اسرائیلی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته وبگاه عرب‌۴۸، روزنامه هاآرتص نوشت که رژیم صهیونیستی شرکت «NSO» را که در زمینه برنامه‌های جاسوسی از گوشی‌های تلفن همراه فعالیت می‌کند، تشویق می‌کند که برنامه جاسوسی «پگاسوس» را به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بفروشد تا آن‌ها در جهت جاسوسی از مخالفین و رقبای سیاسی خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: نتانیاهو و بن زاید بزودی باهم دیدار می‌کنند حزب الله لبنان یک فروند پهپاد اسراییلی را ساقط کرد

در حال حاضر شرکت NSO از فعال‌ترین شرکت‌های اسرائیلی در میان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است و میزان فروش برنامه جاسوسی «پگاسوس» به صدها میلیون دلار در امارات و عربستان سعودی می‌رسد. هاآرتص نوشته است که این میزان فروش با واسطه‌گری رسمی تل آویو صورت گرفته است.

نرم‌افزاز جاسوسی «پگاسوس ۳» قادر به هک گوشی همراه و پاک محتویات آن یا تصویربرداری و ضبط ویدئو از دور است. کارکنان این شرکت به صورت تخصصی بر روی نقاط ضعف گوشی‌های همراه تحقیق می‌کنند.

به نوشته این روزنامه عبری‌زبان، مقامات رسمی اسرائیل در جلسات این شرکت با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، حضور دارند و بخشی از این جلسات نیز در داخل سرزمین اشغالی برگزار شده است.

در این شرکت برای هر کشور عربی از یک نام مستعار استفاده می‌شود که از حرف اول نام آن کشور و نام یک خودرو الهام گرفته شده است، به عنوان مثال برای عربستان از نام «SUBARU» و برای بحرین از نام «BMW» و برای اردن از نام «JAGUAR» استفاده می‌شود.

به نوشته هاآرتص شرکت NSO در سال‌های اخیر قراردادهایی با عربستان سعودی، بحرین، عمان، ابوظبی و رأس الخیمه امضاء کرده اما اسرائیل اجازه عقد قرارداد با قطر را به این شرکت نداده است.

بنابراین گزارش، این شرکت تا کنون سود هنگفتی از کشورهای مذکور به دست آورده است و یک منبع مطلع به هاآرتص گفته است که نرم‌افزار پگاسوس را می‌توان ده برابر قیمتی که در اروپا به فروش می‌رسد در کشورهای عربی فروخت.

برنامه جاسوسی «پگاسوس» در سال‌های اخیر سر و صدای زیادی در جهان برانگیخته و رد پای این بدافزار در چندین رخداد مهم دیده می‌شود. روزنامه گاردین در دی ماه سال گذشته فاش کرد که شخص محمد بن سلمان ولی‌عهد عربستان سعودی در هک کردن تلفن همراه «جف بزوس» میلیاردر آمریکایی، بنیان‌گذار شرکت «آمازون» و مالک روزنامه «واشنگتن پست» در سال ۲۰۱۸ دست داشته است. در این عملیات هک، از برنامه «پگاسوس» استفاده شده بود.

علاوه بر این، «گاردین» پیشتر نیز در گزارش دیگری، شرکت صهیونیستی NSO را عامل نفوذ به تلفن‌های همراه ده‌ها تن از مقامات پاکستانی دانسته بود.

«عمر عبدالعزیز»، از مخالفان دولت سعودی نیز در آذر ماه سال گذشته علیه شرکت NSO به دادگاهی در آمریکا شکایت کرد و گفت این شرکت با نرم‌افزار جاوسی پگاسوس در شنود ارتباطات «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار فقید عربستانی نقش داشته است.

با این حال شرکت صهیونیستی NSO در تلاش برای سلب مسئولیت از خویش، همچنان مدعی است محصولاتش برای مبارزه با تروریسم و جرائم ساخته شده و در اختیار دولت‌ها قرار گرفته‌اند و مسئولیت نحوه استفاده از نرم افزار پگاسوس به عهده مشتریان است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین رژیم صهیونیستی کشورهای عربی خلیج فارس جاسوسی ابوظبی تروریسم جمال خاشقجی جف بزوس عمان خلیج فارس عربستان سعودی اروپا آمریکا کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۶۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت نه سیاستمداران اوکراینی و نه سیاستمداران غربی حاضر به مذاکره جدی با مسکو نیستند و نشست آینده به میزبانی سوئیس درباره اوکراین را «مذاکرات غیرجدی» توصیف کرد.

وی که با شبکه «ای‌تی‌وی» بوستی گفت‌وگو می‌کرد، دراین‌باره گفت: ما کسی را نمی‌بینیم که با او گفت‌وگو کنیم. من به اظهارات رهبران اوکراین، ایالات متحده و اروپا، و طبقه سیاسی آنها توجه کنید. هیچ یک از آنها برای یک گفتگوی جدی آماده نیستند. آنها با برگزاری یک نشست در سوئیس، یک نمایش مذاکرات را بازی می کنند. چارچوب کپنهاگ به بن‌بست رسیده است.

لاوروف تأکید کرد که غرب تلاش می‌کند که غرب تلاش می کند «با تطمیع یا کلاهبردار، باج خواهی و دروغ» حداکثر تعداد کشورهای در حال توسعه و کشورهای جنوب جهانی را به «گردهمایی» در سوئیس بکشاند.

کشور سوئیس نشستی درباره اوکراین را در ۱۵ تا ۱۶ ژوئن در نزدیکی شهر لوسرن برگزار خواهد کرد. حدود ۱۶۰ کشور به این نشست دعوت شده اند، اما روسیه در آن شرکت نخواهد کرد. سرگئی گارمونین، سفیر روسیه در برن پیش از این به اسپوتنیک گفته بود که روسیه در این نشست که هدف از آن ارائه ضرب‌الاجل به مسکو است، در هیچ قالبی شرکت نخواهد کرد.

به گفته گارمونین «این نشست به یک کارزار روابط عمومی پر سر و صدا اما خالی تبدیل خواهد شد.» دیمیتری پسکوف، سخنگوی رئیس جمهور روسیه نیز پیشتر گفته بود که روند مذاکره درباره اوکراین بدون مشارکت روسیه معنی ندارد.

مسکو بارها اعلام کرده است که برای مذاکره آماده است، اما کی یف ممنوعیتی را برای آنها در سطح قانون گذاری معرفی کرده است.

کد خبر 6097760

دیگر خبرها

  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • رغبت کشورهای عربی نسبت به تشکیل گروه صلح‌بانان بین‌المللی برای غزه پساجنگ
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • اوکراین و غرب آمادگی گفت‌وگوی جدی با روسیه را ندارند