Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@19:56:33 GMT

اهداف تل آویو، لندن و واشنگتن از سناریوی «نفتکش»

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۳۴۴۲

اهداف تل آویو، لندن و واشنگتن از سناریوی «نفتکش»

این تحلیل وجود دارد که صهیونیست ها؛ اقدام به یک‌ عملیات هماهنگ در خلیج فارس نموده اند که با انفجار در یک نفتکش صهیونیستی و کشته شدن دو تبعه رومانیایی و انگلیسی آغاز شد.

به گزارش مشرق، غلامحسین مشتاقی نیا، کارشناس ارشد مسائل منطقه طی یادداشتی به بررسی اهداف تل آویو، لندن و واشنگتن از سناریوی زدن نفتکش اسرائیلی پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این یادداشت را در ادامه می‌خوانید:

نخستین پرسشی که از ماجراجویی اسرائیل مطرح می‌شود، این است که اهداف پشت پرده خودزنی دریایی رژیم صهیونیستی و حمایت و استقبال فوری وزرای خارجه انگلیس و آمریکا و به راه انداختن هیاهوی تبلیغاتی و موج شایعات بی اساس پس از آن چیست؟

بطور کلی می‌توان پاسخ این پرسش را در موارد زیر تحلیل کرد:

۱. صهیونیست‌ها اقدام به یک‌عملیات هماهنگ در خلیج فارس نموده‌اند که با انفجار در یک نفتکش"ام تی مرسر استریت" در کرایه رژیم صهیونیستی و کشته شدن دو تبعه رومانیایی و انگلیسی آغاز شد و پس از آن بیانیه‌های حمایت از رژیم صهیونیستی از سوی وزیر خارجه انگلیس، آمریکا، کانادا، رومانی و ناتو و تهدید انگلیس و آمریکا به پاسخ جمعی منتشر شد و بدون آنکه کوچک‌ترین دلیل یا قرینه‌ای از انتساب این امر به ایران ارائه کنند به اتهام زنی و محکوم کردن ایران و به راه انداختن هیاهوهای تبلیغاتی مبادرت ورزیدند.

۲. صهیونیست‌ها در خودزنی و سناریوهای نظامی و فریب؛ مسبوق به سابقه می‌باشند و چنانچه در خاطرات گلدا مایر نخست وزیر این رژیم؛ عنوان شده است؛ کشتی اتباع مهاجرت معکوس یهودی از اسرائیل را به دستور وی توسط موساد منفجر کردند و فلسطینی‌ها را محکوم کردند ولی هدفشان جلوگیری از روند مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی بود. کارشناسان امور رژیم صهیونیستی انفجار آمیای در آرژانتین و کشتار تعدادی یهودی در یک کنیسه و چند واقعه تروریستی مشکوک در فرانسه از جمله واقعه شارلی ابدو را به دست داعش و بر اساس شواهد و دلایل مختلف منتسب به رژیم صهیونیستی و خودزنی توسط موساد می‌دانند.

۳. بدنبال اصابت مشکوک این نفتکش خالی در سواحل نزدیک به عمان؛ شایعات خبری نیز جهت بحرانی نمایش دادن وضعیت در خلیج فارس و تعرض به دیگر کشتی‌ها از جمله کشتی اماراتی! در بندر فجیره امارات! منتشر شد که بی پایه و اساس بود و این در حالیست که بندر فجیره امارات در اختیار نیروی دریایی امریکاست!

۴. این جنگ تبلیغاتی و خودزنی صهیونیست‌ها که در آن دو تبعه انگلیسی و رومانی را نیز به قتل رساندند در هماهنگی کامل با امریکایی‌ها و انگلیس با چند هدف صورت می‌گیرد:

-صهیونیست‌ها حیات و بقای خود را در ناامنی و جنگ دنبال می‌کنند و همواره در فضای جنگی زندگی کرده‌اند و این روزها از حضور نفتکش‌های ایران و فروش نفت ایران به سوریه و لبنان بشدت عصبانی هستند لذا می‌خواهند بهانه و مشروعیتی برای زدن نفتکش‌های ایرانی در سواحل سوریه و لبنان داشته باشند و چون در جنگ دریایی از محدودیت برخوردارند بدنبال جلب حمایت ارتش آمریکا و انگلیس هستند تا ضربات رژیم صهیونیستی به نفتکش‌های ایرانی مانع مبادلات اقتصادی به نفع ایران سوریه و لبنان شوند و ایران نیز با محاسبه درگیر نشدن با انگلیس و آمریکا در مقابله به مثل در مقابل دزدی و بحران سازی دریایی اسرائیل؛ بدون واکنش بماند.

-آمریکایی‌ها این وقایع را فشاری به دولت جدید ایران برای بازگشت به مذاکرات برجامی و پذیرش مذاکره در مورد محدود سازی پهبادها و نفود منطقه‌ای ایرانی می‌دانند. ایران در بازگشت به دور هفتم مذاکرات وین با ادامه تحقیر آمریکا به عدم حضور دور میز مذاکره تا زمان عمل به تعهداتش که توسط آمریکا نقض شده است؛ بدون شرطی کردن اقتصادش به برجام و از موضع قدرت و طلبکاری و مقصر بودن آمریکا در مذاکرات حاضر خواهد شد و این موضع آمریکا را در ائتلاف علیه ایران بشدت تضعیف خواهد کرد و آمریکا با همه تلاش‌های تبلیغاتی اش برای مقصر جلوه دادن ایران در مرگ برجام؛ ناکام مانده است زیرا آمریکا رسماً از برجام خارج شد و اگر خواهان بازگشت مورد ادعای بایدن بود با یک دستور به برجام و تعلیق تحریم‌ها می‌پرداخت. ولی بایدن و امریکایی‌ها همانطور که صریحاً گفته‌اند بدون برداشتن تحریم‌ها و عمل به تعهدات خود خواهان برجام جدید و وسیع‌تر هستند.

- آمریکایی‌ها برای فشار به ایران به یک فضای تهدیدانگاری علیه ایران و اجماع سازی جدی تر نیازمند هستند. تا فضای صادرات حیاتی نفت و مشتقات آن از خلیج فارس به چین و کره جنوبی و دیگر کشورها را تحت سیطره خود در اورند. در حالی که اکنون خلیج فارس تحت اشراف جمهوری اسلامی ایران از ثبات کشتیرانی برخوردار است.

- نه ایران نه هیچیک از متحدانش در عملیات هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیست‌ها دخالتی نداشته‌اند بندر فجیره نیز در اختیار ارتش امریکاست پس کاملاً واضح است که این یک سناریوی ساختگی با مدیریت صهیونیستی انگلیسی و امریکایی؛ برای ایجاد ائتلاف و فشار و اجماع سازی جدید و بهانه‌ای برای اعمال تحریم‌های جدید برای فشار بیشتر به دولت جدید ایران و همزمان چین است.

اگر چه بعید است تحریم جدیدی باقی مانده باشد ولی ناامن سازی بندرها و فشار همزمان به اقتصاد چین ولی با هیاهوی عملیات رسانه‌ای و فشار به صادرات فراورده‌های نفتی ومیعانات گازی ایران به شرق اسیا و اختلال در ان برای فشار همزمان به ایران و چین و تلاش دوم برای ایجاد یک ائتلاف دریایی در خلیج فارس از اهداف اصلی امریکایی هاست.
پنج. از زمان روی کار امدن تیم بایدن که تمامی عوامل سیاست خارجی و امنیت ملی امریکایی را بطور تقریباً صددرصد مهره‌های صهیونیستی تشکیل داده‌اند باید شاهد نظامی گری بیشتر علیه روسیه و چین و ایران به نفع منافع رژیم صهیونیستی باشیم.

امریکایی‌ها وقتی در تسلط بر تنگه هرمز و خلیج فارس در سالهای اخیر؛ دچار عقب نشینی ذلت بار و بی سابقه‌ای شدند. با تجاوز نیابتی به یمن؛ قصد داشتند با تسلط بر آبراه باب المندب معادله نظامی گری و ناامن سازی را به نفع خود تغییر دهند که با شکست سعودی‌ها به رغم همه حمایت‌های اطلاعاتی و نظامی ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی از سعودی‌ها اما ناکام ماندند. لذا یک بار دیگر تلاش می‌کنند با ائتلاف سازی؛ ضعف خود را در تسلط بر خلیج فارس دنبال کنند.

به نظر می‌رسد ارتش آمریکا با همه تلاش خود برای ماندن در سوریه و عراق؛ نخواهد توانست از عواقب و هزینه ترور وحشیانه سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در امان بماند و ناگزیر از ترک سوریه و عراق با تحمل ضربات سنگین‌تر در روزهای اینده از سوی ارتش سوریه و نیروهای مقاومت علیه اشغالگری آمریکا در عراق خواهد بود و با مدیریت ناامنی و بی ثبات سازی خلیج فارس برای ایجاد ائتلاف علیه ایران؛ موفق نخواهد شد.

رژیم صهیونیستی نیز جایی در منطقه خلیج فارس و دریای عمان ندارد و با خودزنی و سناریوسازی نیز نمی‌تواند برای خود مصونیت ایجاد کند و کشور ماجراجوی منطقه یعنی امارات نیز که تن به اشعال پایگاه‌های نظامی متعدد خود به امریکایی‌ها داده است بازی بسیار خطرناکی با اتش در منطقه می‌کند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو رژیم صهیونیستی انگلیس ایران دریای عمان یادداشت نفتکش ایرانی آمریکا رژیم صهیونیستی خلیج فارس امریکایی ها صهیونیست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد

به گزارش ایرنا، شرکت کنندگان در این حرکت اعتراضی، ضمن اهتزاز پرچم‌ فلسطین، شعار نوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آنها «آتش‌بس را برقرار کنید»، «فلسطین را آزاد کنید» و «دست از رفح بکشید» نوشته شده بود.

آنها همچنین در شعارهای خود خواهان پایان حمایت تسلیحاتی انگلیس از رژیم صهیونیستی و توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها شدند. بر اساس برآوردها، حدود ۵ هزار نفر در این تجمع که برگزاری آن کمتر از ۲۴ ساعت اطلاع‌رسانی شد، شرکت کردند.

در سایر شهرهای انگلیس از جمله برایتون، منچستر و لستر نیز حامیان فلسطین به خیابان‌ها آمده و با سردادن شعارهای ضد اسرائیلی خواستار توقف تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح شدند.

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، تهاجم زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی این شهر را اشغال کرده‌ است.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان این ادعا که طرح پیشنهادی حماس با خواسته‌های این رژیم فاصله دارد، گفت: اجازه نمی‌دهیم حماس توانایی‌های نظامی خود را بازسازی کند. اسرائیل اجازه نخواهد داد که حماس در نوار غزه حکومت کند.

ساعاتی پیش ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس که از آغاز جنگ غزه به طور تمام قد از رژیم صهیونیستی حمایت کرده است، به ابراز نگرانی درباره عملیات ارتش رژیم اسرائیل در رفح بسنده کرد و گفت: «ما به طور مداوم گفته‌ایم که خواهان آتش‌بس موقت هستیم تا بتوانیم کمک‌های بیشتری را (به غزه) منتقل و گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) را آزاد کنیم؛ سپس از این توقف برای ایجاد یک آتش‌بس پایدارتر استفاده کنیم.»

وی افزود: «من از همه طرف‌ها خواسته‌ام که به گفت وگو و مذاکره ادامه دهند. ما باید به آنها فضا بدهیم تا این مذاکرات را به نتیجه برسانند.»

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کانادا: حمله به رفح غیرقابل قبول است قتل مشکوک ژنرال اسرائیلی در مصر جان کربی: اسرائیل به آمریکا اطمینان داد که عملیات رفح محدود است

دیگر خبرها

  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • خبر جدید پتروشیمی خلیج فارس درباره تغییر نام استقلال
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • حمله پهپادی یمن به ناو جنگی ایتالیا در خلیج عدن/ زخمی شدن ده ها سرباز ناتو در سوئد/ قتل یک بازرگان مشهور اسرائیلی در اسکندریه مصر/ آماده شدن مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقامات دیوان بین‌المللی کیفری
  • تعداد بمب‌های منفجر نشده در غزه،‌ از زمان جنگ جهانی دوم بی‌سابقه است/ میزان آوارها در نوار غزه بیش از خرابی‌های ایجاد شده در اوکراین است/ ارتش با نتانیاهو در مورد اهداف جنگ اختلاف دارد/ پلیس آمریکا تاکنون ۲۰۰۰ دانشجو را به جرم حمایت مردم غزه دستگیر کرده ا
  • واشنگتن: ارسال تسلیحات و مهمات آمریکایی به اسرائیل متوقف شد
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • اهداف حمله اسرائیل به رفح به روایت سی ان ان
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟