Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مایکل هرتزوگ» سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا دیروز (پنجشنبه) بهبود روابط آمریکا و عربستان سعودی را برای منطقه بسیار مهم خواند.

روابط ایالات متحده و عربستان سعودی از زمان آغاز ریاست‌جمهور جو بایدن که در مبارزات انتخاباتی وعده داده بود ریاض را رژیم مطرود کند و بعداً گزارشی اطلاعاتی منتشر کرد که مستقیماً «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی را مسئول قتل او دانست، متزلزل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعودی‌ها اخیراً درخواست‌های آمریکا برای افزایش تولید نفت خود را رد کرده‌اند و در عوض به توافقی که با روسیه منعقد شده، پایبند هستند.

به نوشته وبگاه خبری «آکسیوس»، رژیم صهیونیستی نگران است که «تنش‌ها بین دولت بایدن و عربستان سعودی، سعودی‌ها را به سمت روسیه و چین سوق دهد و به تعامل کمتر آمریکا در خلیج‌فارس منجر شود که می‌تواند ایران را جسور کند». طبق این گزارش، اسرائیل و عربستان سعودی سال‌هاست روابط مخفیانه‌ای دارند که از طریق سازمان‌های اطلاعاتی آن‌ها انجام می‌شود و یکی از اصلی‌ترین منافع مشترک آن‌ها مقابله با ایران است.

هرتزوگ گفت: عربستان سعودی بازیگر بسیار مهمی در بخش (منطقه) ما از جهان و در جهان اسلام به طور کلی است. از نظر استراتژیک، در حالی که همه مشکلات را نادیده نمی‌گیرم، فکر می‌کنم که برای منطقه ما بسیار مهم است که روابط بهبود یابد.

هرتزوگ در یک نشست خبری که توسط پایگاه خبری «المانیتور» برگزار شد، گفت که اصلاح روابط با ریاض به ویژه در صورتی که ایالات متحده برای احیای توافق هسته‌ای ایران برنامه‌ دارد، که اسرائیل و عربستان سعودی هر دو مخالف آن هستند، بسیار مهم خواهد بود.

این دیپلمات صهیونیست همچنین گفت که اسرائیل امیدوار است عربستان سعودی در توسعه توافقنامه ابراهیم و عادی‌سازی روابط با این رژیم به سایر کشورهای خلیج فارس بپیوندد، اما گفت که اگر آمریکا و عربستان سعودی ابتدا روابط خود را احیا نکنند، این مسئله دشوار خواهد بود. به نوشته آکسیوس، او به سؤال این وبگاه خبری مبنی بر اینکه آیا شخصاً در مورد این موضوع با مقامات ایالات متحده لابی کرده، پاسخ نداد.

دولت بایدن در حالی با مقامات سعودی در مورد مسائل امنیتی و انرژی درگیر بوده که در عین حال از مواجهه مستقیم با ولی‌عهد سعودی اجتناب کرده است. رژیم صهیونیستی از انتقاد از ولی‌عهد سعودی در مورد پرونده قتل خاشقجی در زمان نخست‌وزیری بنیامین نتانیاهو خودداری کرد و با دولت ترامپ و کنگره آمریکا لابی کرد تا سعودی‌ها را تحریم نکنند.

در همین حال، طبق این گزارش، محمد بن سلمان نسبت به توافق دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی ابراز علاقه کرده، اما تصور می‌شود پدرش مانع این اقدام است. 

اظهارات سفیر رژیم صهیونیستی درباره بهبود روابط بین آمریکا و عربستان سعودی در حالی است که سران کمیته‌های امور خارجی و اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا به همراه ۲۰ قانونگذار دموکرات دیگر قصد دارند جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا را برای اتخاذ مواضع سخت‌تر علیه عربستان سعودی تحت فشار قرار دهند. در نامه‌ای که به رویت روزنامه «وال‌ استریت‌ ژورنال» رسیده قانونگذاران آمریکایی به امتناع عربستان سعودی از همکاری با آمریکا در موضوع حمله روسیه به اوکراین و نقض حقوق بشر توسط ریاض اشاره کرده‌اند.

قانونگذاران دموکرات آمریکایی در این نامه شدیدترین انتقاد را بابت مدیریت روابط واشنگتن با عربستان سعودی روانه دولت بایدن کرده‌اند. وال‌ استریت‌ ژورنال نوشته این نامه به امضای ۳۰ نفر از اعضای کنگره آمریکا رسیده که همگی دموکرات هستند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا عربستان سعودی رژیم صهیونیستی بسیار مهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش الجزیره، تارنمای آکسیوس گزارش داد که بلینکن به نتانیاهو اطلاع داده است که عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه با مخالفت واشنگتن مواجه خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم صهیونیستی تأثیر منفی خواهد گذاشت.

در همین رابطه آکسیوس پیش‌تر به نقل از ۲ مقام رژیم صهیونیستی خبر داده است که دولت جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته ارسال یک محموله مهمات ساخت ایالات متحده به این رژیم را به تعویق انداخته است.

مقامات رژیم صهیونیستی به آکسیوس گفته‌اند که این موضوع نگرانی‌های جدی در میان مقامات اسرائیل به وجود آورده و آن‌ها را به تکاپو انداخته است تا از دلیل جلوگیری از ارسال این محموله مطلع شوند.

طبق این گزارش، کاخ سفید از اظهار نظر در این باره خودداری کرده است و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل نیز به پرسش‌ها در این باره پاسخ نداده‌اند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که بایدن با انتقاد شدیدی در میان آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت وی از رژیم اسرائیل هستند، روبه‌رو است. در همین حال دولت بایدن در ماه فوریه (بهمن/اسفند) از اسرائیل خواست تا تضمین دهد که نیروهایش در غزه از تسلیحات ساخت ایالات متحده مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده کنند. اسرائیل در ماه مارس (اسفند/فروردین) یک تضمین‌نامه را امضا و ارائه کرد.

 تارنمای «هیل» به تازگی با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکایی علیه جنگ غزه و کمک ۲۶ میلیارد دلاری جدید برای رژیم اسرائیل که در کنگره ایالات متحده تصویب شد، نوشت: رئیس جمهور آمریکا این قانون را در بحبوحه تشدید بحران انسانی در غزه و حمله قریب الوقوع اسرائیل به شهر رفح، جایی که بیش از یک میلیون غیرنظامی فلسطینی آنجا پناه گرفته‌اند، امضا کرد.

بر اساس این گزارش، منتقدان سیاست متداول ایالات متحده در قبال اسرائیل، از بایدن خواسته‌اند که از تمایل اسرائیل به سلاح‌های آمریکایی به عنوان اهرم فشار (علیه این رژیم) برای کاهش رنج مردم غزه استفاده کند، جایی که بیش از ۳۴ هزار فلسطینی در طول حدود هفت ماه جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

از سوی دیگر، بیش از ۵۰ عضو دموکرات کنگره آمریکا به تازگی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور درباره تداوم حمایت تسلیحاتی واشنگتن از تل‌آویو در آستانه عملیات نظامی رژیم اشغالگر در رفح هشدار داده‌اند.

بایدن هفته گذشته قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی‌یف را امضا کرد و مدعی شد که این قانون جهان را امن‌تر می‌کند.

حمایت از مردم غزه و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت بایدن، این بار از سوی اقشار مختلف دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده است. از زمان شروع اعتراض‌ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاه‌های آمریکا، تاکنون بیش از یک هزار دانشجو دستگیر شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بازنگری واشنگتن در ارسال تسلیحات به تل آویو درصورت حمله به رفح
  • چالش های عربستان و آمریکا برای انعقاد پیمان امنیتی
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟